Online duurt nog even

Sinds 16 maart jl. verzorg ik individuele coaching en groepsgewijze intervisiebegeleiding uitsluitend online. In mijn geval via een betaalde en beveiligde versie van Zoom. Mocht je daarover meer willen weten, dan verwijs ik je naar nadere informatie van mijn beroepsorganisatie NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en naar praktische tips voor het gebruik van Zoom.

Inmiddels zijn en worden diverse overheidsmaatregelen versoepeld. Dit roept ook de vraag op of coaching en intervisiebegeleiding nu ook weer gewoon kunnen, uiteraard volgens richtlijnen die veiligheid en gezondheid zo veel mogelijk waarborgen.

Hoewel ik inmiddels in mijn eigen praktijkruimte voorzieningen heb getroffen om ‘offline’ coaching mogelijk te maken, heb ik besloten om in principe tot 1 september 2020 online te blijven coachen. Gezondheid beschouw ik als een heel groot goed. De afgelopen periode heb ik mij aan de richtlijnen gehouden (niet op bezoek gegaan en ook geen bezoek ontvangen). Ik heb gemerkt dat dit voor iedereen anders kan zijn. Uiteraard is dat prima. En wat voor mij niet goed voelt, is om vooraf ‘gezondheidsvragen’ te gaan stellen of vragen te gaan stellen over jouw leefstijl in de aan een afspraak voorafgaande dagen of weken. Alleen in uitzonderlijke situaties (aan mij ter beoordeling) is het mogelijk om een afspraak op mijn locatie te maken.

Ik hoop dat het na 1 september weer anders kan zijn. Mocht je twijfels hebben of coaching via Zoom wel echt werkt, dan  ben je van harte welkom voor een gratis proefsessie.  Daarvoor kun je hier contact met mij opnemen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *