Odissea inspiratie Feedback

Online en in de natuur

Hoewel ik inmiddels in mijn praktijkruimte voorzieningen heb getroffen om weer face-2-face coaching mogelijk te maken, blijf ik in principe tot 1 september 2020 online coachen. Daarnaast ben ik nu ook begonnen met coachgesprekken tijdens een wandeling in de Veluwse natuur vanaf mijn locatie in Elspeet. Dat doe ik alleen tussen 8.30 en 11.00 uur, omdat we dan helemaal op onszelf door bos en over heide kunnen lopen. Later op de dag wordt het wat drukker met wandelaars en fietsers.

Online coaching verzorg ik via een betaalde en beveiligde versie van Zoom. Mocht je daarover meer willen weten, dan verwijs ik je naar nadere informatie van mijn beroepsorganisatie NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en naar praktische tips voor het gebruik van Zoom. Mocht je twijfels hebben of coaching via Zoom wel echt werkt, dan  ben je van harte welkom voor een gratis proefsessie.  Daarvoor kun je hier contact met mij opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *