Coachen met The Work van Byron Katie

“Ondanks de op het oog eenvoudige methode, is het in de praktijk een hele uitdaging”, aldus een reactie van een ervaren coach na mijn eendaagse workshop over The Work van Byron Katie.

Deze coach slaat de spijker op de kop. Om diepgaand en effectief te kunnen werken met The Work van Byron Katie is (veel) meer nodig dan een workshop. Daarom bied ik in 2020 een training voor coaches in The Work (Inquiry Based Stress Reduction).

De training omvat 6 opleidingsdagen tussen januari en september 2020. Tussen de opleidingsdagen zijn er partnersessies en is er huiswerk in de vorm van reflectieverslagen en literatuur.

De werkthema’s zijn o.a. relaties, faalangst/perfectionisme, goedkeuring/waardering, samenwerking, communicatie, feedback, vergeving.

In de begeleiding richten we ons op diepgaand luisteren, de kwaliteit van je aanwezigheid, begeleide meditatie. Daarnaast op het opsporen van onderliggende overtuigingen, motieven, het werken met sub-vragen en levende omkeringen.

Binnenkort volgt hier meer informatie. Wil je als eerste geïnformeerd worden? Stuur je mailadres naar margreet@odissea.nl