Odissea inspiratie

Maak kans op inspirerende coachsessie

Dit is mijn nieuwe blogsite!

Hier schrijf ik over mijn ervaringen, inzichten en mijmeringen over levenskunst, zelfinzicht en leiderschap. Inspiratie hiervoor haal ik uit mijn leven en uit mijn werk als coach en trainer.

In 2007 ben ik begonnen met het schrijven van blogs. Ze staan allemaal op deze site. Je kunt ze vinden op thema en op maand/jaar.

Al een tijd heb ik een aantal trouwe volgers (abonnees). Het valt sommigen op als ik een tijdje helemaal niet schrijf (“Gaat het wel goed met je?”) en het valt ook op als ik een tijdje regelmatig schrijf (“Zo, je bent lekker bezig.”).

Ja, ik ben een onregelmatige schrijver. Verwacht van mij niet wekelijks op een vast tijdstip een nieuw bericht. Als je daar tegen kunt, nodig ik je van harte uit om je in te schrijven als abonnee. Je kunt je aanmelden onderaan deze pagina. Kost niets en kan je wel veel opleveren. Natuurlijk alle blogs die nu al op de site staan en die nog komen gaan. En er is tijdelijk nog meer.

Iedereen die zich voor 1 juli 2014 heeft ingeschreven als abonnee (bestaande abonnees zijn al ingeschreven), maakt kans op een inspirerende coachsessie via Skype met mij. Je mag die sessie voor jezelf gebruiken of cadeau doen aan iemand die je er een groot plezier mee doet. In totaal verloot ik drie coachsessies. De verloting is in de week van 7 juli. Over de uitslag ga ik niet corresponderen.

Hartelijke groet,

Margreet van Persie

 

 

4 antwoorden
  1. Chantal zegt:

    Wat een mooi blog en wat een goed idee! Ik blijf graag op de hoogte. Bij deze heb ik me ingeschreven, ook onderaan met mijn mailadres. Hoop dat dit goed is doorgekomen. Veel succes en veel plezier met bloggen! Het is een mooie uitlaatklep en manier om je gedachten te ordenen weet ik uit ervaring. 🙂

  2. Jet zegt:

    Leuk Margreet, ik wist idd niet van het bestaan van je blog, maar bij deze ben ik (hopelijk) aangemeld!

    Groet,

    jet

Reacties zijn gesloten.