The School for The Work of Byron Katie

Van 27 juli tot en met 5 augustus jl. was ik één van de 260 mensen uit de hele wereld die deelnamen aan The School for The Work in Bad Neuenahr (Duitsland). Deze School wordt gegeven door Byron Katie.

school

The School for The Work is een diepgaande persoonlijke ervaring met mezelf en met anderen. Ik heb ervaren dat het verhaal over mijn leven in alle omstandigheden bestaat uit enkele, soms zeer pijnlijke gedachten. Ik heb ervaren dat het universum niet alleen vriendelijk is, het is perfect.

Onderstaande tekst heb ik hierover geschreven:

I am in The School

To learn to know myself

 

 

I am in The School

To notice when I feel distance to others and have judgements

 

I am in The School

To learn to hear all kinds of suffer with my heart

 

I am in The School

To learn to connect with others

 

I am in The School

To learn to become human